Den sägs ha kommittill som envietnamesiskvariant av den franska gryträttenpot-au-feu. På senaretid har det blivit mycket vietnamesiskt och så blir det ävenidag
Att göra en stor deg och sen dela upp den och smaksätta är både lätt och sparar tid. Här kommer 10 sorter som är gjorda på en deg. Det tar mindre än 2tim att baka alla. Degen11dl vetemjöl500g smör eller margarin5tsk bakpulver3msk vaniljsocker4dl. 500g smör eller margarin. 3msk vaniljsocker
Blanda rosmarinhacket med flingsalt, vit- och svartpeppar. Vi gör ensortscarpaccio. Att sitta och tugga på rostat formbröd med räkost är strängeligen förbjudet
Är innei ett riktigtstim och kan inte sluta baka, ihelgen blev det både kladdigachokladmuffins och ensärskild fruktkaka som jag gör VARJE Jul och som bara blir godare för varje dag den står
Är du ilikhet med migen sån där vaniljsåsefantast som gärna tar en extra portionvaniljsås när rabarberkakan är slut, så tycker jag du ska testa minlyxigavaniljsoppa med kanel- och kardemummastekta äpplen
Dela degeni två delar och börja med att göra denvitaschack-delengenom att baka invaniljsockret. Blanda ner mjölet och sockret i smöret, litei taget, med en slev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.