Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop menmarängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnenen kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Pizzasnurror eller pizzabullar är perfekta att ha på lager i frysen. Nu när det våras kanske det blir läge för en och annan oplanerad utflykt och då är det bara att slänga ner dessa i picknickkorgen
Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN. VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne
Skoj, snart helg igen. Helgerna här hemma, eller söndagen iaf, starta ofta med nybakat bröd till frukost och jag tänkte publicera ett nytt recept på snabb-bakade frallor
Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.