Så är nu fallet med dennafantastiska, långlagade ragu på oxlägg, som vi njöt av tidigti somras. Jag publiceradeen hel del riktigt bra recept under mintid på alltommat
Trots att pasta med köttfärssås får klassas som svensk husmanskost numera, så tror jag faktiskt att de allra flesta aldrig har smakat enriktigtljuvligRagu Bolognese som den var menad
För mycket gräddat eller för lite, eller ett dåligt recept helt enkelt. Låt stå en stund och dra. Ibland, eller för det mesta faktiskt, så håller jag på med andra saker samtidigt som jag bakar
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.