Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Ugnsbakadröding. Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen
Ugnsbakad torsk medgräddkokt spetskål, pancetta ochcitronPortioner. Avsluta den gräddkokta kålen med finskuren schalottenlök och skurna örter precis före servering
På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Strimla och skölj purjolöken. Putsa och salta rödingfiléerna. Gör så här Rödingen. Tillsätt smöret försiktigt i omgångar och mixa samtidigt med stavmixer
Toast Skagen till förrätt, ugnsbakad risotto medpurjolökoch chèvre till varmrätt och avslutningsvis en pannacotta (som resten av svenska folket antagligen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.