Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Denna helg har min man jobbat så honom har vi knappt sett röken av. I går morse var det ju simskola för sonen så det var bara att väcka alla tre och lasta in dem i bilen
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Arepas venezolanas. Venezuelanska majsbröd. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande i olika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Lägg saffran i cognacen och låt stå. Smält chokladen och doppa biskvierna. Sätt ugnen på 175 gr. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme
Lägg saffran i cognacen och låt stå. Smält chokladen och doppa biskvierna. Sätt ugnen på 175 gr. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme
Gått och varit göööörasugen på att baka en rulltårta precis hela veckan. Instagam har flödat med just detta bakverk från många konton det senaste, så idag har jag faktiskt gjort slag i saken
Söndagar är en alldeles utmärkt dag att baka, det vet ni säkert att jag tycker. Herr Russins brorsa fixade körkort i veckan och det firades med en klassiker
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.