Vi har en några förslag på ställen vi vill äta på, men om någon av er läsare sitter på ett hett tips på en bra restaurang i centrum så får ni gärna dela med er av dom
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
Lammkronan är den bit av lammet där filen hänger samman med endelavrevbenen, dvs innerfilen. Lammkronan, den bästa biten på hela lammet anser många då, och det kan man ha många åsikter om, själv är jag väldigt förtjust i alla de bitar på lammet som har kvar endelben, som just tex, den här lammkronan, för det ger en så himla god och intensiv smak när benet sitter kvar på köttbiten
Lägg i tomaterna och låt allt småputtra enliten stund. I såsen åkte ett gäng av våra fina cocktailtomater ned och till biffarna åt vi sallad, avokado och marinerade kronärtskockshjärtan
Deladegen i två delar och börja med att göra den vita schack-delengenom att baka in vaniljsockret. Blanda ner mjölet och sockret i smöret, lite i taget, med en slev
Det söta balanserar det salta och syrliga på ett alldeles underbart sätt. Sambon var inte helt OK med att jag gav bort chutneyn så på fredag, när vi ska äta korv med bröd, kommer jag få göra detta igen
När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångar vändtia och bara andats och njutit aveftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.