Lammkronan är denbitav lammet där filen hänger samman med en del avrevbenen, dvs innerfilen. Lammkronan, den bästa bitenpå hela lammet anser många då, och det kan man ha många åsikter om, själv är jag väldigt förtjust i alla de bitarpå lammet som har kvar en del ben, som just tex, den här lammkronan, för det ger en så himla god och intensiv smak när benet sitter kvar påköttbiten
Sedan gäller det att lägga till lite passion och kanske rentav läppja påen kall Corona under tiden ni pysslar om grytan och gör alla tillbehören för den rätta känslan
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Banka till köttbiten lite påmitten så den blir så platt som möjligt i skarven. Dagenavslutades med en god måltid och lite glass till efterrätt framför Solsidan på tv
Skär avokadon i midre bitar och lägg i skål tillsammans med grapefrukten. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), enavokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, enriven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger påden stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.