Klockan är två på nattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor med pocherade ägg, spenat, lax och hollandaisesås. Ingredienser. Det var första gången som jag pocherade ägg och jag måste erkänna att särskilt fina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Denna fredag arbetade Anders hemma vilket resulterade i att han både hämtade och lämnade på skolan samt travade iväg till tennishallen med våra två juveler
det hela har varit tämligen odramatiskt, då våra barn gillar baljväxter, och dessutom med i takt med stigande ålder blivit mer och mer öppna för att pröva nya smaker
När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu densenastetiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Fick den här rättenöppen Lasagne med spenatoch mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagenoch nu bjöd jag den till några andra vänner
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Jag slängde ihop denna pestorätt när Zack hade en kompis över, kompisen tog tre portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.