Att vi använder vårvete, som sås på vårenoch skördas under hösten, gör att Rustique Vete är ettmjöl naturligt rikt på protein och med utmärkt glutenkvalitet
När jag började intressera mig för bröd för några år sedan bakade jag mycket ur Riddarbageriets bröd, ochen favoriter i denboken var ettbröd som heter Kamut Grande
Häromdagen när jag satt och slösurfade hittade jag ettbrödrecept som lät spännande. Det innehåller inget mjöloch kan göras glutenfritt om man väljer glutenfria havregryn
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchfden. Ibland utformar sig dagen inte riktigt som man tänkt sig och i eftermiddags blev bekymmersrynkan mellan ögonbrynen extra djup
Jag fick ju en fantastisk Creusette av min sambo i födelsedagspresentoch jag vet att jag och min fina franska gryta kommer att ha många roliga upplevelser i höst
Jag gjorde en helt vanlig, enkelbröddeg gjord på vetemjöl, jäst ochvatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Servera med ett gott bröd. Det här var enenkeloch smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Efter ett dopp i sjön, lagade vi en härlig middag i kvällssolen, drack gott rieslingvin från Mosel och skvallrade om allt mellan himmel och jord, som bara två väninnor kan
Bryn kotletterna hastigt i olivolja och smör i en het panna. Detta är en sådan. Så här års vill jag verkligen mest av allt bara äta kött och dricka vin
Degen blir ganska lös att jobba med, så jag har använt ett par skedar för att pytsa ut på plåtarna. Bröden blev ganska platta och inte speciellt snygga, MEN de var nästan så goda som de brukar vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.