Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommenderadenna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
Brödet serverades tillförrättensom bestod av Bresaola på ruccolabädd. Jag serverade ugnsrostad delikatesspotatis till grytan och en färgrik sallad upptilldetta
) Tomatsåsen kan också användas som bas i grytor, till pizzor eller till soppor. Som om det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Jag utnyttjade ett tips på s k snabbmousse och resultatet blev en mjuk och len, mycket god mousse som passade perfekt att pimpa med krossade kanderade violer
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop menmarängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnenen kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.