En fin bit lax och en näve räkor
Make Ahead Food
Make Ahead Food
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 minuter vilket faktiskt är vad det bara tar att laga den. Så den slår färdiga fiskpinnar med hästlängder i både smak och nästan tid med.
  • 1 bit lax, gärna mittbiten
  • 600 g är lagom för 4 portioner (men jag gör ofta dubbelt har har till matlådor eller laxsallad. Tar lika lång tid att göra dubbel sats mot en)
  • 1 burk räkor
  • örtsalt
  • såsen
  • 1 dl gräslök
  • 3 dl vitt vin ( matlagningsvin går utmärkt)
  • 5 dl fiskbuljong (eller fond och vatten)
  • 3 dl grädde
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • smör att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.