Pensla bullarna med uppvispat ägg som har aningens salt i så blir det mer lättpenslat. Har du inget rumstempererat smör så kör på defrost i mikron i några sekunder, men se upp så det inte blir flytande
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Tillsätt vatten eller skinkspad. Finhacka och mjukstek lök, vitlök, spansk peppar och äpple i smör. Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.