Den här kaninen blev helt fantastisk. Otroligt rik i smaken. pappardelle med kaninsås (pappardelle col sugo di coniglio) och kaningryta (coniglio in umido)
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Kommit igång med träningen och känner er taggade med kosthållningen. För min egen del får jag ta det lite lugnt med träningen då jag har haft ont i min nacke i några veckor
Ja, nä, fråga mig inte varför egentligen. Enligt Finax är Manitoba Cream sedan länge proffsbagarnas vetemjöl och jag är långt ifrån någon stor brödbakare
Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårensförsta primörer. Entrérätt. Eftermiddagen vigs en kulinarisk tanke med en gastronomisk fröjd som slutmål
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med enbotten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Jag testade för förstagången att göra ett glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.