Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Godmorgon friends, jag är inte i fas med mitt fotograferande och bloggande, men det får vara så. Jag är i en mer intensiv period i livet än när jag började blogga, så nu mer än någonsin är mitt godaste finaste en underbar andningspaus för mig och jag är så glad för alla er som tittar in här hos mig
Om lördag är officiell godisdag för många torde ju söndag vara fikadagen med stort F. Idag tänkte vi tipsa om en mycket enkel kaka med endast tre ingredienser varav jordnötssmör är denena och som vi alltid har en burk av hemma
Häromkvällen lagade jag köttfärspaj till middag. Rotade, som vanligt när jag lagar mat, omkring i skåpen och fann lite diverse saker att slänga i pajen
Köttet har en underordnad roll i danske Hindhedes kosthåll. smör eller matolja till att smörja formen. Koka fisken i lättsaltat vatten, låt rinna av och dela i mindre bitar
Kräsen är jag inte, det vet ni väl vid det här laget. Men frukt i mat alltså. Men när folk börjar snacka om ananas på pizza och banan i gryta, då vill jag skicka dem till Guantanamobasen eller iallafall Azkaban för lite uppsträckning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.