En annan sorts pasta
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Prosciuttolindad kyckling med balsamicosås och svartrotspasta, 4 pers 3 kycklingfiléer, delade på längden (6 delar)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 skivor prosciutto (eller annan lufttorkad skinka)
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • ½ dl balsamvinäger
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  •  
  • Svartrotspasta
  • 4 svartrötter, skalade och tunt hyvlade med potatisskalare
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kycklingfond
  • ½ dl riven parmesanost
  • 2 kvistar basilika, finstrimla blad en
  • 1 näve ruccola
  • salt & nymalen svartpeppar
  • tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.