Jag bodde en gång i tiden med enengelsman. Pasta pesto med haricoverts. Han var smått fixerad av “den nakna kocken” aka Jamie Oliver och hade ett favoritrecept av honom
När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan. Koka pastan under tiden. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Att göra en stor deg och sen dela upp den och smaksätta är både lätt och sparar tid. Här kommer 10 sorter som är gjorda på en deg. Degen11dl vetemjöl500g smör eller margarin5tsk bakpulver3msk vaniljsocker4dl
Rör ner spenat och blanda med nykokt pasta. Dennagången med biff. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Det ska ätas frukost, lunch, middag och mellanmål hemma och det är inte alltid det enklaste att hitta på någon varmrätt både till lunch och middag alltid
Det är åtminstone en bra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
Som att det inte räckte med dessa variationerna kommer här ytterligare ett alternativ av korvgrytan, dennagången med lite annan kryddning än den vanliga
Den andra, som är ensorts salladsröra, dyker upp i morgon. visserligen inte hemgjord, men nog så god. Som motvikt til den färdigköpta gravlaxen rörde jag ihop två riktigt fina tillbehör till, som jag blev närapå barnsligt nöjd med
Pasta Italiano är perfekt att ha både till enenkel eller finare middag. De flesta tror att man har lagt ner mycket mer tid och möda på rätten, så om du vill imponera på någon är det bara att sätta igång
Det blev enannan variant än vad jag först hade tänkt baka i går när jag gjorde jordgubbspaj. Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.