Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
1 kruka örter för garnering, till exempel rosmarin, persilja och salvia (vi kör med färsk rosmarin & lite torkad perislja). 1 kruka örter för garnering, till exempel rosmarin, persilja och salvia (vi kör med färsk rosmarin & lite torkad perislja)
Så himla mysigt att hösten börjar att sätta fart. Hösten är ju en riktig myspysartid. Har köpt på mig ett stort lager av olika ljus, som avverkas på löpande band här hemma
Sätt ugnen på 175°C. Dela kaninen i mindre bitar. Skala potatisen och skär den i klyftor. Blanda i en skål potatis, olivolja, rosmarin, salt och hälften av pecorinon
Man kan fråga sig. Varför laga kanin. Svaret blir. Varför inte. Jag har lagat med kanin en gång tidigare för många år sedan, då blev den en paella med kanin och skaldjur
Jag har länge funderat på att göra morotscupcakes, men det har bara inte blivit av - förrän nu. Det är lätt att fastna i sina favoritsmaker (för min del choklad), men jag är så glad att jag provade detta smarriga recept jag hittade på Toves blogg
Putsa av de tunna hinnorna på sadeln, skär bort senorna som håller ihop leverns delar. Bryn sadeln i smör, salta och peppra, ställ in i ugn på cirka 150°, låt gå tills den är rosastekt
Lördag med trevligt sällskap, Eriks goda mat, kanin på rymmen o glada barn. Jo, kaninen Kiwi tyckte det var dags att gå på egen upptäcksfärd mitt i natten o vi fick springa o jaga honom - vilket han tyckte var superkul (eller vill han flytta hemifrån
Kalastårta med kanin till Charlie. Andra tårtan för dagen gick till Charlies kalas. Önskemålet var en liknade som denna till Kasper med krona, kanin, moln och blommor i samma färger
Kanin är ett fantastiskt kött att tillaga och det blir riktigt riktigt bra i en gryta som denna. Förutom att det är suveränt gott är det också ett väldigt klimatsmart kött
Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF. Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF
Värm kycklingbuljongen i en kastrull och tillsätt saffran. Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.