Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans medpotatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning. Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning. 1Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans medpotatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Spola händerna i kallt vatten och börja rulla pannbiffarna, forma dem som stora köttbullar och platta sedan till dem, lägg dem på en skärbräda som spolats med kallt vatten, detta förhindrar att de klibbar fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.