Där av dröjsmålet med recepten ur veckans receptbok, ville vänta till helgen med att laga Amirs mat. Ungdomarna ville ha pomme till sina revben, vi vuxna åt istället en sallad på avokado, vattenmelon, lök, gurka, tomat och blandsallad, toppad med fetaost och oliver
Sedan tog jag en tomat till också. ca 1 tesked spiskummin. ca 1matsked torkad persilja. 1 helt ägg. 1 dl olivolja. 0,5 matsked vitvinsvinäger. Sätt ugnen på 175 grader. ca 1 tesked spiskummin. ca 1matsked torkad persilja. 1 helt ägg. 1 dl olivolja. 0,5 matsked vitvinsvinäger
Jodå det blir mat här hemma varje dag. Är det intressant vad andra äter mitt i veckan. Vardagsmaten kan lätt bli sådär trist då vi vill att det ska gå fort och helst ska det vara klart innan vi kommer hem från jobbet
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Ingen panik - då har vi smaskiga förslag till er här, vi ger er plockmaten vi njöt av i onsdags. Ett fat med blandade godsaker, kex i olika utföranden och smaker, goda ostar, frukt och grönt och till sist olika charkuterier - vissa från GeMa-Livs och andra av märket Delize
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.