MasalaChai är en kryddblandning som kokas med vatten och mjölk och därefter sötas efter behag. This post "MasalaChai" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
Ta upp den och stek lök och baconet. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
(alla ingredienser är självklart ekologiska). Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Den VARMA smörgåstårtan. Torsdag har vi idag och då är det soppa som gäller. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas. Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.