Ekologisk masala chai och varma scones
Eleonor Bergström
Eleonor Bergström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk färsk malen svartpeppar
  • 1 msk mald ingefära
  • 1 msk mald eller mortlad kardemumma
  • 1 msk mald kanel
  • 1 msk mald kryddnejlika
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk mald muskotnöt
  • Till en stor kopp chai använder jag;
  • 1 tsk chai blandning
  • 2 dl mjölk
  • 1 tepåse ekologiskt och fair trade svart darjeeling te
  • 1 tsk honung från Lemshaga bin
  • 2 dl vatten
  • Scones
  • 4 dl ekologiskt vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 75 g kallt smör
  • 1 litet ekologiskt ägg
  • 1 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.