Degen kan göras dagen innan och sedan förvaras i kylskåp. Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till en rektangel. Älskar Instagram, inspirationen och alla trevliga och snälla människor där
och inget märkvärdigt var det egentligen. Vi gav oss även på att göra egen bearnaisesås. En lördag i slutet av juli (nästan) och det gör inte annat än regnar
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Om jag hade en sån i min ägo skulle jag baka mina favorit-långpannekaka med blåbäroch kardemummakrisp som jag sen skulle njuta av en bit ute i solen med en god kopp te
Smula över smuldegen. Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.