Vardagsmat och här i form av torskfilé. Det här behöver du. ströbröd, ex-vis Japansk Panko. Torka av de tinade torskfilébitarna och salta och peppra dem
Stek de paneradetorskfiléerna tills de är gyllenbruna. färska. 8 torskfiléer. Panering. Doppa först filén i mjöl, sedan i ägg, och sist ströbröd, krydda med salt och peppar
Därför hade jag tänkt att dela receptet med er. Det var länge sedan som jag gav ut recept till er (vilket jag gjorde mycket förr) och eftersom jag skulle laga maten idag och göra paneradtorskfilé så kom jag in till mina mat idéer igen och experimenterade vad jag skulle krydda den med , sen visade det sig att det bli rätt så bra och gott
Den funkar i mat också men då är ju smaksättningen egentligen lite onödig, så ska du bara göra havrepannkakor kan du pröva min vanliga havremjölk istället
Tryck ut degen i en pajform,du kan behöva mjöla handen. -). När jag gjorde djupdykningen i frysen hittade jag en påse Guld ,skogens guld från något år tillbaka som blivit kvarglömt (
När vi var på Slottsträdgården Ullriksdal´s självplock förra helgen plockade jag ca ett halvt kilo av dom mjälla milda bondbönorna som det är säsong för nu
Härär det ströbröd med citronpeppar och örtsalt. Fisken som i det här fallet är vanlig hederlig torsk skuren i bitar, har helt enkelt doppats i uppvispat ägg som fått en dutt salt i sig innan också
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Näringsvärde. Persilja - färsk. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
TwitterFacebookPinterestRedditTumblrSkriv utE-postGoogleLinkedInGillaGilla Laddar. Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
Hur mycket du vill ha beror egentligen på hur söt du vill ha din dryck. Det föll allt några snöflingor igår kväll och det är riktigt vitt utanför fönstret
Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. -D. Det där med att hårdrocksband som släpper egna viner verkar vara en trend som ärhär för att stanna
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Paneradtorskfilé. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.