Jämtlandsbesök. Nu i påskhelgen när jag var hemma i Östersund blev det flera besök på Ecocaféet. Jag har varit inblandad i verksamheten runt caféet ända sen det bara var en tom lokal för snart två år sen
Smörgåstårta LCHF – Paleo. Foto Lindha Vikström. Smörgåstårta à la Ecocaféet. Som jag skrivit tidigare så jobbar jag som receptkonsult åt nyligen öppnade Ecocaféet i Östersund
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
Av krusbären jag fick bestämde jag mig till slut för att göra flera saker. Först ut blev sylt. Yummie. Jag använde Dansukkers Syltsocker 1+3 vilken ger en sylt/marmelad med mindre socker jämfört med vanligt syltsocker
Idag hade vi ett par vänner som äter enligt LCHF på lunch-besök. Eftersom Peter och jag inte gör det (= total idétorka för min del) så tog jag hjälp av andra matbloggare för att hitta ett par trevliga recept som passade oss alla
Igår bakades det för fullt här hemma, bland annat de här rågbullarna med russin i. Jag har inte ätit dem själv men Peter sa att de var goda nog för att hamna på bloggen och det får jag ju lita på
Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Både för dess goda smak och för att de är så enkla och snabba att baka
Snabblagat julgodis, du hinner fortfarande svänga ihop en omgång innan Kalle klockan tre. Variera den â€vanliga†mörk-choklad-ischokladen med denna vita med en frisk smak av lime
Paleorecept à la LCHF/Keto. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Jag började själv min lågkolhydratbana under våren 2009, efter en föreläsning med Dr Annika Dahlqvist
Hittade ett (LCHF)recept någonstans för ett tag sedan som jag sparade. Det var med kyckling men kändes gott i min fantasi när jag bytte ut den mot quorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.