Finns så mycket olika frukostar man kan göra och man kan lägga upp det på så många fina sätt. Jag älskar verkligen att äta frukost och det är enligt mig det bästa målet på hela dagen
Alla typer av rotfruktslådor är klassiker på finska julbord. Det går utmärkt att byta riset mot gryn av olika slag, eller använda överblivet ris, men kokar du ris till lådan använd gärna grötris
Recept påolika tillbehör till kräftorSaffransmajonnäs - Insjö. Riv skalet på citronen. Tillsätt övriga ingredienser utom frukterna, tänk på att inte ta allt mjöl på en gång
När man ska ha lite olika tilltugg som förrätt eller till lite drink-mingel tycker jag det är rätt smart att använda ostkex som botten och sedan lägga på lite godsaker ovanpå
Här kommer receptet från gårdagens tre olika sorters chokladbollar, jag utgick från samma grundrecept för alla tre sorterna och det kan man hitta på arlas hemsida
De har nämligen gästspelat på självaste Nobelfesten. De har även varit på besök i slottet, läs mer här om när Kungens press-sekreterares jakt efter dem slutade upp i Hötorgshallen
Denna produkt är en blandning av olja o smör kan man säga som används en hel del på restauranger , finare matställen rynkar dock på näsan åt såsbas men jag tycker det är en mycket användbar produkt eftersom den är flytande även i kalla temperaturer
Det är inte säsong för kanin ännu med jag fick tag på en fryst i Söderhallarna. Kanin har ett ljus kött som påminner lite om kyckling i smak och konstistens men smaken är lite sötare och går lite mot det vilda
Det gjordes två olika varianter och vi bjuder på båda så får ni välja efter er egen smak. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.