Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Nyårsmenyn när året 2014 skulle vakas in bestod av reninnanlår med potatis-och getostkaka, portvinssås och svartrot, samt saffransmousse till efterrätt
God fortsättning på er alla & drunkna inte i snömassorna där ute. Idag ska vi dansa ut julen på jobbet tillsammans med familjer och ett sextiotal barn med allt vad det innebär av sång, fiskdamm, fika, filmvisning och dans kring granen så klart
Jag har personligen aldrig varit ett fan av att köpa dyra krämer eller hudvårdsprodukter. Men jag kommer garanterat fortsätta att lägga mina pengar på bra mat istället för verkningslösa dyra krämer som lovar guld och gröna skogar
Det här med att nyttig mat måste vara så dyr. Det måste den ju inte, om vi ska vara ärliga. Chiafrön, fitnessnudlar, kokosolja, silkestofu, olika former av sötningsmedel och nötmjöl av alla slag
Nyårsmaten. Den ska man gå och klura på under större delen av hösten. Just planeringen är en underdart rolig del av matlagningen - nästan lika bra som att laga maten faktiskt
Om du tillagar denna rätt som en del av nyårsmenyn så räcker det med ca 75-100g ankbröst som max. Som del i nyårsmenyn så behövs inte det… Ingredienser till ca 4 pers
Här kan du välja mellan att göra egen Hollandaise eller att köpa en färdig. Men om du inte vill ta risken att den egna såsen gjort på riktigt smör skär sig på nyår så, visst, gå på en färdigköpt
Jordgubbspaj. Sockerdeg. 100 g Normal saltat smör. 100 g Florsocker. 200 g Vetemjöl. 1 st Ägg. 1 krm Salt. Skär smöret i små bitar och blanda det med övriga ingredienser tills inga klumpar kvarstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.