Jag testade cola-smaken och den var mycket god (mycket, mycket godare än Celsuis. Det är nu efter sommarens långa, härliga, lediga dagar fyllda med god mat och umgänge många ska dra igång sitt nya, hälsosamma liv
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. Då jag var på Arla Guldko-galan, ofta kallad matbranschens Oscar, i fredags och blev inspirerad av närliggande Rydboskolan i Åkersberga som trots ganska svåra omständigheter i ett trångt och gammalt kök, har skapat något nytt och fick priset BÄSTA MATGLÄDJESKOLA
url(#ieooui) } - Vi vill inspirera till ökad kunskap om kött och köttdetaljer. Trenden kring "nose to tail-köket" - att ta vara på allt kött - inspirerar
Om det är något jag ogillar så är det att slänga mat. Eftersom mat är en bristvara på många håll i världen tycker jag att det är förfärligt att kasta bort fullt ätbar mat
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
» E-postadress. Det här med vardagsmat…. jag fick tid över till det med denna onsdagskväll. När jag var liten hände det ganska ofta att vi åt efterrätt
För det var ganska pilligt att få ihop dumplingsen till små paket. Jag hade först tänkt använda ett ganska komplicerat recept, innehållande bland annat torkade räkor, men ville inte utmana ödet alltför mycket, så jag letade rätt på ett annat
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.