För en tid sedan passade jag på att baka småkakor och den här gången blev det med smak av Dumle. Skär kakorna i bitar medan de är varma och låt svalna på plåten
Jag vet inte om det har att göra med att jag inte är uppväxt med det, inte är så förtjust i mördeg, tycker att de oftast är ganska torra eller vad det är
Använd gärna elvisp med vispar eller köksmaskin. Färdiggräddade dumlesnittar. Gräv ej med decilitermått i mjölpåsen för då blir för mycket mjöl och då kommer kakdegen inte gå ihop
Det går att göra så många olika sorters snittar, jag har tidigare gett er recept på snittar med marianne och jag fortsätter mitt tema "Godis" och idag blir det recept på Dumlesnittar
Saltlakrits. Gjorde saltlakritskola igår kväll, ett testrecept som blev jättebra, hurra. Ska fila på smådetaljer och sedan lägga ut receptet förhoppningsvis ^_^
Dela degen i fyra bitar och rulla ut dem till längder som är lika tjocka som en enkrona ungefär och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till längderna med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.