Blandamandel, florsocker. Jaghar länge tjatat om att vi ska få ta del avLisas recept på Macrons. Under vispning på låg fart, häll sockerlagen i marängsmeten
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
10 st potatisarav möjlig sort. 1Salt (gärnaörtsalt). 1Svartpeppar. 12 dl riven parmesanost. 11 vitkök som är pressad. 1Finhackade örter (dill, persilja, basilika, gräslök eller rosmarin)Skala och skär potatisen i bitar. 1Koka upp lättsaltatvatten i en stor kastrull. 1Kokapotatisen tills den är klar. 1Häll avvattnet och pressapotatisen till mos. 1Blanda den varmapotatisen med smöret så att det smälter samman. 1Blandasedanallt med övriga ingredienser. 1Sätt på ugnen på 200 grader. 1Lägg moset i en spritspåse med tyll för attsedansprita ut finatoppar på en plåt som är täckt med bakplåtspapper. 1Gräddatopparna mitt i ugnen i cirka 10 minuter eller tills de fått en fin färg. 1Ta ut och servera med något smarrigt till
Godkväll allafina. Vilken veckadettaharvarit för min del. Den känslan. I veckan blev jagbefordrad på jobbet, vilket jag visserligen både kämpat för, och siktat mot, ett tag, men när det väl händer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.