När vi kom hem i lördags, så där lagom hungriga, så gjorde jag en bakadpotatismedbacon men baconet måste ha varit übersalt för jag drack, drack och drack hela kvällen
Serveras med en god sås och ångkokta grönsaker. Låt potatisen svalna något och gröp ur dem. Serveras med en god sås, ångkokta grönsaker och dekorerat med resten av persiljan
Potatisen är klar när den är mörkt gyllenbrun och krispig samt ger med sig när du trycker på den. Skär en djup skåra i varje potatis och lägg i fyllningen
Dagens lunch blev en dubbeltbakadpotatismed skinkröra, har ni testat dubbelt ännu. Men det vara bara för att jag åt dubbeltbakad till och den innehåller ju så mycket gott i sig, men det är en smaksak
Bakadpotatis till med en rejäl klick smör och salt - mer än så behövs inte. Även potatisen enkelt fixat liksom tomathalvorna som åkte med på gallret med lite olivolja, salt och svartpeppar
Ställ en bakadpotatis på varje tallrik, skär en bit oxfilé och lägg ovanpå sparris- och morotsbädden, kantarellerna ovanpå och en klick bearnaise sås intill
När vi ändå skulle äta bakadpotatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
Flytande smör/olja eller några klickar smör. Potatismos till köttfärslimpa tycker jag blir allra bäst. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.