Dubbelpanerad gösfilé med remouladsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 gösfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1½ dl finriven parmesanost
  • 1 dl ströbröd
  • ½ dl vetemjöl
  • 1 lättvispat ägg
  • 2-3 msk smör till stekning
  •  
  • Remouladsås
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk eller grekisk yoghurt
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 krm salt
  • 2 fint tärnade ättiksgurkor
  • ½ dl hackad syltlök
  •  
  • Tillbehör
  • Kokt nypotatis
  • Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.