Stavmixa alla ingredienser och grädda som vanligt i ett varmt och smörat våffeljärn. Gjorde bananvåffla för första gången i söndags (gjorde mycket för första gången i söndags, haha) och det blev så gott
Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Receptet är svårt att skriva ner då det inte finns nått, allt är med en fingertoppskänsla…. Lägg till sist i kålen och lite av buljongen och blanda runt allt
Jag rekommenderar er verkligen att testa denna supergoda bönröra, men om ni vill ha en snabbare variant så skickar jag med ett recept på en turbovariant längre ner i inlägget
En variantav min favofrukost - kvargplättar, denna gång med mandelmjöl och frön. Till detta åt jag även massa finn crisp med kokt skinka (nytt beroende) + te
Servera med valfri dressing, hemmagjord eller köpt, jag älskar t ex "gudomligt kall citronsås" av springflowerlove som du hittar i min kokbok men ibland är det gott med endast olivolja på eller varför inte en vanlig rhode island
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.