Doftande fiskgryta med salsa verde
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g laxfilé
  • 300 g sejfilé
  • 1 tsk salt
  • 250 g räkor med skal
  • 1 kg musslor med skal
  • 1 gula lökar, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1/2 fänkål, strimlad
  • 1 msk smör
  • 1/2 g saffran
  • 400 g konserverade tomater, hela (Mutti)
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 msk kycklingfond, konc.
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk timjan
  • 1 lagerblad
  • 1 msk dill, hackad
  • 1/2 kruka färsk basilika, blad
  • 2 msk persilja
  • 2 sardellfiléer
  • 2 vitlöksklyftor, skalade
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk citronolivolja
  • 1/2 citron, rivet skal
  • salt?
  • nymald svartpeppar
  • brytbröd
  • ev kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.