Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Krydda filén och lägg på röran. Lägg på ett ugnssäkert fat eller form i ugnen på 200 grader. 1 fläskfilé på 600 g
Ni får läsa om dessa senare i veckan men först tänkte jag skriva om dagens middag som också det är grillat såklart, fullproppad kyckling grillad på grillplanka i en grill fylld av rödspånsrök
Det här är ett enkelt recept påkyckling i ugn som jag lärde mig av min svärmor när vi var i Irak. Kycklingen får en jättegod syrlig smak då den marineras i kryddor, yogurt och granatäpplesirap
Lägg skinkskivorna på fläskfilén och bred sedan ut fyllningen ovanpå. På fyllningen. 2-3 msk chipotlepasta (beroende på önskad styrka). Bryn filén hastigt så att den får stekyta, och tillaga sedan i ugn på 150 grader till en innertemperatur på 70 grader. 2-3 msk chipotlepasta (beroende på önskad styrka)
Klappa in kryddblandningen påkycklingen. Gott är det, och kycklingen blir väldigt saftig och god. Lyft på skinnet och se till att det kommer in kryddor även där
Bred på "kryddblandningen" på filéerna. "Fransk" kryddröra3 Kycklingfiléer. Gör så härStarta ugnen på 200°. Bryn filéerna 2 minuter på var sida. Ställ in i ugnen i ca 13 minuter (beroende på hur tjocka de är). På väg in i ugnen 3 Kycklingfiléer
Strimla kycklingen i små bitar. Ganska bra nu när jag inte har tid att laga lika mycket mat och resten av familjen inte tycker att det är lika kul att hålla på och exprimentera i köket
Lägg ut lårfiléerna på skärbräda och vik ut dem. Vispa i en bunke ihop creme fraiche, vatten och soja. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.