Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Pensla de nygräddade bröden med kallt vatten. Rör i salt, farinsocker, sirap, ägg och kesella. 250 g mager kesella. Klä 3 formar med bakplåtspapper och lägg i limporna. 1 ägg 250 g mager kesella
Toppa med blåbär och kokos. Blanda i kesella, keso och vaniljsocker. ,5 dl kesella 1 %. Så här gör du. Mosa gärna blåbären lite först i en skål, spara några till topping
Dessa scones gör jag ofta som tillbehör till soppa. Det ska ju vara nybakt bröd till soppa, men det är inte alltid man har tiden att baka "riktigt" bröd
I somras när jag lekte ihop den förra kesella bearnaisen så visade någon mig en kesella bearnaise med äggula i och vad jag reagerade direkt på då var att gulan var rå i kesellan vilket inte är bra alls
passar allt från kyckling, tonisk, kesella ja allt. 250g kesella 1 %. 250g kesella. Här kommer ännu. en anledning till varför man ska ha en stor laddning av grönsaksröra hemma som
från värmen och vispa i kesellan för hand sen krydda med citron, citronpeppar, örtsalt. i en gryta, placera en metall skål med äggulan och vispa med en elvisp tills
Man kan inte ha en arsenal av smaksättare utan att ha den gamla vännen curry dressingen och då måste jag så klart leka fram en kesellamed curry som passar allt du kan tänka dig som du annars skulle använda curry dressing till
Ta sen kesella och blanda det med purén och smak sätt till sist med stevia, men var försiktig för överdoserar du blir det lätt för sött, börja med tippen på en kniv, rör om och smaka igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.