Dillkött på lamm med potatisstomp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st lagerblad
  • 5 st vitpepparkorn
  • 1 dillkvist(ar)
  • 1 st timjankvist (ar)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 kg lammbog , eller rygg med ben
  • 1 tsk salt
  • 3 st morot
  • 1 msk pressad citron
  • 3 msk Hackad dill
  • 1 salt och vitpeppar
  • 5 dl buljong från köttkoket
  • 2 msk mjöl
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • 3 dl Västerbottensost
  • 1 salt och vitpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 600 gram potatis(ar) , mjölig sort
  • 75 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.