Smält smöret och blanda med fint krossade Digestivekex. Dekorera med hallon och blåbär. Ugn 200 grader. Bred ut blandningen i en pajform och grädda i 200 grader i ca 15 minuter
Granera med färska blåbär. Kokos/blåbärskräm. Micra blåbären i ca 1 min och mosa sedan med en gaffel, blanda ner majsstärkelse och stevian. Du kan göra en god smothie av kokosvattnet som blir kvar genom att mixa vattnet med 1 banan, lite frysta blåbär och honung
Dagen till ära blev ett mellanmål med en hälsosam blåbärskräm toppad med chia och mjölk. Jobbet har startat och provköket är i full rullning vilket betyder massa god mat och recept här på bloggen, hoppas jag inte tjatat ut er allt för mycket med alla semesterbilder men att laga mat på semestern är lite halvbökigt och jobbigt när man inte har några resurser
Detta är en ny tårta lite mixat av olika favoritsmaker och recept till mig en underbar nötbotten med en krämig blåbärs och färskost kräm toppad en blåbärsgele och till sist dekoredad med lite färska bär
Du kan givetvis byta ut blåbärskrämen mot någon annan smak om du vill. Blanda flor- och strösocker, och vispa ned i äggviteskummet lite i taget medan du fortsätter att vispa
Idag serverade jag med en blåbärskräm gjord på lättkvarg, blåbär och Sukrin Melis. Har flera uppgifter som ska lämnas in imorgon så jag blev tvungen att avboka med min kompis som jag egentligen skulle ha träffat ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.