Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Lös ut jästen med detfingervarma vattnet. Sedan är det bara att ta fram precis så många frallor man vill ha, tina upp brödet, pensla och toppa det med valfri topping och baka av i ugnen
Ikväll bakas det dock fröknäckebröd i stugan då hela familjen är smått tokig i dettabröd. Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Dettavar helt makalöst gott och vi blev helt lyriska här hemma. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Lägg ett bakplåtspapper i en brödformoch häll ner smeten. Rör sedan ner yoghurt och honung. Blanda alla torra ingredienser i en bunke utom fröna som ska strös på brödet
salt ochsvartpeppar från kvar. Avocadoröran är mer färskvara. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Fina syster yster på besök, eftersom detvar lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.