Tillsätt det övriga och blanda väl. Sätt in plåten och grädda brödet tills det får fin färg. 2 pers. Ugn 225 grader. 12 g färsk jäst, 1,2 dl vatten 37-gradigt, 1 tsk salt, ½ tsk strösocker, ½ msk olivolja, 3-3,5 dl vetemjöl. 2 pers Ugn. 225 grader. 12 g färsk jäst,. 1,2 dl vatten. 3-3,5 dl vetemjöl
Under januari är det Julia, som huserar (och briljerar) på Tuvessonskan, som är värd så det är i hennes inlägg du ska lämna ditt bidrag - som under januari går under temat billig vardagsmat
Blandar sig bra utan att klumpa sig på det viset. 1/2 äpple. pressad saft + fruktkött av 1/2 citron. 1/2 äpple ca 1/4 gurka 1 selleristjälk. pressad saft + fruktkött av 1/2 citron ca 1 msk kallpressad kokosolja
Till det potatismos som brorsan slängde ihop och så gröna ärter. -) Nånting har hänt med förklädet (eller med mamma) för numera slutar det en bit upp på låren, förut var det i knähöjd
v=wpcom-no-pv". Det är mycket som händer de första veckorna i juni. v=wpcom-no-pv". Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Men i fredags var det riktigt mysigt, jag hann till o med göra lite egna lchf-chokladbollar. Naturen är för vacker för att inte avnjutas och med goda bakverk blir detalldeles, alldeles… underbart
Denna kaffe och chokladcheesecake hittade jag receptet på i en av mina bakböcker - Njut en liten smula - då jag satt och ströbläddrade igenom min samling
Med den kokboken, som jag skrev tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt och Patrik Olsson på Bladh by Bladh Förlag, tävlar vi i den internationella kokbokstävlingen Gourmand Awards till sommaren
Ordet jag kom fram till om och om igen var "Metabolic damage - skadad ämnesomsättning". Det är mycket jag skulle vilja skriva men jag ska försöka fatta mig kort
Sidfläsk är ju inte helt lätt att byta ut, men J har ju pysslat en hel del med både varm- och kallrökning nu i höst och i kylen fanns kallrökt saganakiost
Jag har rensat i mina skåp och mitt skafferi, letat runt i släktingars och vänners trädgårdar och i skogen bakom där vi bor och utifrån det skapat mitt Gröna Julbord
Olivolja är detgrönaguldet, om ni frågar mig. * Om du har torra hårtoppar - massera in olivolja ytterst i håret och vira gärna en varm handduk om huvudet så att oljan får "dra" i håret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.