Som rubriken avslöjar så kan alltså dettavaradet godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
När recept är enkla, sen är det inget fel alls att de smakar syndigt gott heller. Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Enkla köttbullar. Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken
Häll i paprikan och creme fraichen och puttra några minuter till. Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Men trots en något för trång keps på huvudet idag ska jag nog lyckas veva ihop en tårta, kanskedet blir en kladdkaka som alltid är ett säkert kort och förmodligen detenklaste man kan baka
Det här är kanskedet mest allergivänliga brödet någonsin. Väldigt lång rubrik på det här inlägget, men brödet förtjänar att få alla sina fördelar uppradade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.