Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla mendet är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Jag behöver inte en smaka på det. Egentligen skulle jag kunna äta min vanliga gröt eftersom bara doften av nybakat bröd får mig att må bra ända in i själen
Nog blir det väl en paté då, även om vi åt den innan den svalnat helt. Och ständigt denna fläskfärs. Patén, om det nu var en sådan, krävde inget annat, den var sig själv nog
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Har varit sugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blevden av. Hade fått för mig att den var jobbig att göra mendet var den inte
Här blevdetnämligen lite kyl och frysrensning, ett gammalt recept på fiskgratäng plockades fram och förändrades lite efter de ingredienser som fanns hemma
Krångla till matendet kan man överlåta till dem som är professionella. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.