Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
I morgon ärdet fredag. Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Receptet ärdet gamla vanliga. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakade det hallon ändå
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören som gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Detär ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. När jag gjorde kvällens lasagne gjorde jag praktmisstaget nummer ett, att använda en för stor form så att det blev för lite sås och alldeles för torrt i min smak
Medan du gör såsen, koka blomkålshuvudet i vatten tillsammans med en buljongtärning. Strimla löken och stek i pannan som du använde till biffarna, rengör inte stekjärnetnär du stekt klart biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.