Att servera färska bär medvaniljglass är en klassiker som min farmor ofta bjöd mig på som barn. Är glassen hemmagjord, och serverad tillsammans med chokladsås så är det en riktig gourmeträtt, i mitt tycke
Rå vaniljglassmedapelsin-och mandelkola och. Man kan variera dem en massa också, vi valde att ha apelsin och mandel tillsammans med kolan vilket blev perfekt fräschör till den annars ganska mäktiga glassen
Vaniljglassmed rabarberkompott och italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Lika med hjortronsylten. Vispa grädden, inte för hårt och lägg en klick bredvid glassen. Forma kulor av glassen och lägg på 4 assietter. 1 paket vaniljglass
Vaniljglass. Jag tror inte att jag är ensam om att få vårkänslor när solen skiner, och eftersom jag älskar glass, och hade grädde som gått ut i kylen fick det bli detta idag
Fyll pajskalet med smeten och ställ kallt. Choklad- och mandelpaj. Pudra kakao över pajen innan den serveras tillsammans med Carte d’Or vanilj och valnötskärnor
Häromdagen gjorde jag vaniljglassmed lakritsrippel med varma körsbär därtill. Själv har jag en glassmaskin med många år på nacken men som fortfarande är "still going strong" och som är en trogen tjänare i köket
Enkelt, fräscht, snyggt och jävligt gott. Varva melonkulor och hallon på fyra tallrikar. Skopa upp en rejäl kula glass på varje tallrik och strö över hackade pistagenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.