Fyll shakern med is och skaka tills den blivit kall. Kaffelikör. 2 cl Baileys 2 cl Kaffelikör 2 cl Amaretto 10 cl Mjölk Rekommenderad kaffelikör Kahlúa Rekommenderad amaretto Disaronno
Fyll sedan försiktigt på med mjölk som du häller i över baksidan av en sked. Så här gör du 5 minuter Fyll ett glas med is. 4 cl Kahlúa (eller annan kaffelikör)
Fyll på med varmt kaffe. 2 cl Kahlua kaffelikör. Brygg kaffe. Vispa grädden löst. Blanda farinsocker och vodka, Kahlua och Amaretto i ett glas som tål värme
Baket blev en härligt fluffig rulltårta med fyllig kaffesmak, en så kallad moccarulle. Förstärk chokladsmaken…med chokladglass…kunde krämat på med chokladsås också…om jag bara orkat gör den
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Häll smeten i en smord form med avtagbar kant på ca 24 cm i diameter. 4 äggulor3 msk florsocker1 dl starkt kaffe50 g Marabou mjölkchoklad50 g mörk choklad1/2 dl kaluha eller annan kaffelikör tex baylies eller dooelys3 dl vispgräddeDela chokladen i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.