För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbord till bröllopet. Jag blev sååå himla glad när de frågade mig, jag har drömt om att få göra ett dessertbord till ett bröllop under lång tid
Dessertbord är egentligen bättre lämpade för tillställningar med ett lite färre antal gäster. Använde mig av tomma tavelramar i guld som jag la ut på bordet under en del av bakverken,Istället för den typ av tårtor jag vanligtvis gör så valde jag att göra mindre tidskrävande, men inte mindre välsmakande, tårtor till min fest
Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu. Vi kommer åka upp till vårt landställe över midsommarhelgen för att njuta av idyllen på landet i vår lilla stuga
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar). Dagens lunch blev dock en förenkling - istället för att steka kött åt vi salladen till sådan skivad rostbiff som man kan köpa färdig i butik
Brödet serverades till förrätten som bestod av Bresaola på ruccolabädd. Här finns egentligen inget recept eftersom jag inte tillagat något utan bara arrangerat det hela
Vitt vin, bubbelvatten med ngn lätt smak eller ngn dryck som du tycker passar till…. Färskost med vitlök, spenat och räkor i stekta kycklingrullar med musslor i crème fraiche, champinjon curry & ingefärasås
Då var årets Hälsoresa till Gran Canaria över, kom hem till ett kallt och regnigt Östersund igår. Varm Afrikavind, Scirocco, drog in över öarna lagom till vår ankomst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.