Oreo dessert,. Eller vill du bjuda dina älskade på något lyxigt men tiden är knapp. Denna är desserten som räddar dig samtidigt som den ger dig extra poäng 17 M
Nu ska jag fixa till mig sen ska vi ge oss ut på ett litet äventyr. Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
En lite tidskrävande dessert. Receptet kommer ur tidningen "Söta desserter". 3 dl grädde. 3 st äggulor. Häll moussen ovanpå chokladen och ställ kallt i 2-3 timmar. Fortsätt tills marängen är ljummen, cirka 35 grader. 3 dl grädde. 3 st äggulor
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Häll upp i dessertglas. 3 dl vispgrädde. Smält tobleronen över vattenbad. Vispa grädden. Rör ned smälta tobleronen i mascarponen försiktigt till en slät smet
Gillar du syrliga och fräscha desserter så är detta något du måste prova. En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
ägg (3). Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. 3 port. 3/4 msk strösocker. 35 g mandelspån. 3 port. 3/4 msk strösocker. 35 g mandelspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.