Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Godmorgon i det här lite gråmulna och regniga väder. Uppe tidigt som vanligt och har planer på att ta mig ut på en springrunda innan jobbet så jag har lite bråttom
Tiramisu är en italiensk efterrätt och Tira mi sù betyder ungefär pigga-upp-mig på italienska. Fånigt glad blev jag när jag kom på idén att testa att mixa silkestofu med kokosgrädde för att få fram ett substitut till mascarpone – och jag blev riktigt överraskad över hur bra det blev, med tanke på hur enkelt det var
Tillsätt kokosmjölken, de frysta hallonen, rosenvattnet och vaniljpulver i en mixerskål. Mixa det tills allt är helt blandat och har fått en vacker ljusrosa färg
Tänk att baka och skapa i köket är ren lycka för mig. Även fast jag ibland sliter mitt hår med vissa recept för att få det sådär perfekt, så är det som bortblåst när man får det där perfekta resultatet med en smak som nästan ger en gåshud, och utseendet som blev precis sådär som man hade föreställt sig i huvudet
Blanda nutella och mascarpone. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten. Mixa jordgubbar och socker så det blir slätt och blanda i mascarpone
Smoothie och dessert på en och samma gång – Obs nyttig. Ja, otroligt nyttig till och med. Det som värmer och får mig att fortsätta är när ni skriver något fint eller gillar mina recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.