Dessert – Yoghurtkräm med rabarberkompott & havresmul
HUSnrNIO
HUSnrNIO
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 personer så måtten är lite ungefär eftersom jag gjort om det, jag valde att servera desserten i små glas och krämen räckte till 5 små dessertglas]
  • 1 gelatinblad Knivsudd vaniljpulver
  • 1 ½ dl visgrädde
  • ½ dl 3% mjölk
  • ½ dl socker
  • 1 dl 10% matyoghurt
  • Rabarberkompott
  • 150 gram rabarber
  • 2-4 msk socker [beroende på hur söt rabarberkompott man vill ha]
  • 1 dl havregryn
  • 1 ½ msk sirap
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.