DEN STYCKADE LILLA FJÄRILSKOTLETTEN, SÅ HÄR GÖR DU!
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-5 cm in i biten och där skär du hela vägen ner och igenom. Sen är det bara att fälla ner vingarna och du har en fjärilskotlett. Det här kan tillämpas på alla möjliga sorters kött och verkligen på fisk också. Fjärilskotlett på en bit lax är inte kattskit!
  • 2 fjärilskotletter svartpeppar samt
  • peppar
  • salt
  • 2 äpple 2 tjälkar stjälkselleri
  • 1 krm kanel
  • 1 krm rårörsocker
  • 1/2 dl matolja
  • 2 teskedar dijonsenap
  • 2 teskedar tomatpuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.