3-5 cm
in i biten och där skär du hela vägen ner och igenom. Sen är det bara att fälla ner vingarna och du har en fjärilskotlett. Det här kan tillämpas på alla möjliga sorters kött och verkligen på fisk också. Fjärilskotlett på en bit lax är inte kattskit!
Minst sex timmar innan du ska blanda ihop ingredienser till ett bak ska denlilla surdegen matas. Katarina Ekeström ger oss fantastisk guidning i den inte alltid lätta processen att få till en surdegsgrund
Det är ocksåden dagen vi Finländare tänker tillbaka på alla de män och även kvinnor som stupade under kriget för sitt fosterland, det är den dagen vi Finländare, i motsättning till många andra land, med stolthet vill minnas och hedra de ännu få levande Veteraner som gav Finland dess frihet och självständighet
Men nej, det är ju en vän till den stressade mamman som jonglerar familjeliv, jobb, en att göra-lista som får en att nynna på ledmotivet ur filmen Den oändliga historien (NeverEnding Story), träning, kvarg till förmiddagsfikat, go’fika med vänner, skjuts av barn till diverse utvecklande fritidsaktiviter, tvättberg (Oändliga historien även här
Jag tar med lite av den vita bottensatsen, det ger god sälta och smörsmak åt såsen. Sätt bunken med äggen över vattenbadet och vispa tills den är tjock som en vaniljsås
Missa inte heller rabattkoden hos Kökets Favoriter som jag delar mot slutet av inlägget. Resultatet blir perfekt varje gång och jag använder den flera gånger i veckan för det är så enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.