Den nya svenska nationalrätten - tacopaj.
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 gram kylskåpskallt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2-3 msk iskallt vatten
  • 2 tsk chilipulver
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk lökpulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • svartpeppar
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad koriander
  • 350 gram grovmalen högrev
  • 1 silverlök
  • 2 klyftor vitlök
  • 4 msk finhackad inlagd jalapeño
  • 1/2 dl Heinz Chili Sauce (jaaa, faktiskt)
  • 3 stänk Worcestershiresås
  • 1 msk sherryvinäger (eller annan vinäger)
  • 2 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk 3%
  • 2 tomater
  • 3 dl riven cheddar
  • 2 avokado
  • 1/2 finhackad schalottenlök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 liten tomat
  • 2 msk finhackad jalapeño
  • 2 msk creme fraiche eller gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.