Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Efter att jag häromdagen överväldigats av en oväntad längtan efter just "Fåraherdens paj", snickrade jag ihop en egen variant med viss grekisk inspiration
Den godast köttfärspaj jag någonsin har ätit. Tomaten finhackas även den. Ja kanske, helt säker kan jag inte vara men att den paj vi åt för ett tag sen var något alldeles särskilt vad gäller smaker är det ingen tvekan om
som jag inte gjort förut, kåldolmar. Färsk vitkål och vips hade jag små aliens i formen. Såklart fanns det inte tillräckligt med köttfärs varken hemma eller rakt över gatan
Sila av bladen. Det jag ska göra är rosenmarmelad som är supergod. 1 Repa kronbladen av fräscha rosor. 3 Ös upp marmeladen i rena varma burkar. 4 Det kan ta två till tre dygn innan marmeladen stelnar, så planera i god tid
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Köttfärsen kan man i princip laga till efter tycke och smak, men se till att den inte blir allt för såsig, den bör ha en hyfsat fast konsistens, jag brukar välja dessa ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.