Nygräddad paj. Dengodast köttfärspaj jag någonsin har ätit. Ja kanske, helt säker kan jag inte vara men att den paj vi åt för ett tag sen var något alldeles särskilt vad gäller smaker är det ingen tvekan om
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. Måste ni pröva. av dengrädden som e kvar eller cream fra. så grovhacka purjolök o hyvla morötter o lägg i en form
Tillsätt köttfärsen och stek tillsden är färdig, tillsätt då tomatpurén, oreganon, salt och peppar. Blanda ihopingrediensernatill degen i en bunke och blanda snabbt ihoptill en deg
Nypihopingrediensernatill pajdegen och tryck ut till plattor som du lägger ovanpå äpplena. Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen
Vänd dem ordentligti mjölet och bryn dem runt om i oljan och smöret i het gryta (gärna järngryta). Grovhacka tomaterna och lägg ner i grytan (det blirgodare om dessa har visst tuggmotstånd kvar)
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrilli tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittadelite räkor också och då blev det ju litelyxigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.